Луцьк: депутати фракції ВО «Батьківщина» міської ради передали гуманітарну допомогу бійцям з «Айдару»

Луцьк: депутати фракції ВО «Батьківщина» міської ради передали гуманітарну допомогу бійцям з «Айдару»

27.08.14 17:56 0 614
Депутати фракції «Батьківщина» у Луцькій міській раді зібрали кошти і купили продукти харчування для військовослужбовців, які беруть участь у антитерористичній операції на Сході. А це – м’ясні консерви, цукор, крупи, а також медикаменти. Їх передали обласному осередку Самооборони Майдану секретар міської ради Сергій Григоренко, депутати з фракції ВО «Батьківщина» Олександр Плісецький, Григорій Пустовіт, Андрій Козюра, Юрій Корольчук та Валерій Бондарук.

Начальник штабу обласного осередку Самооборони Майдану Андрій Хведчак розповів, що обласний осередок Самооборони координує зусилля задля допомоги нашим хлопцям з батальйону «Айдар», 51-ї механізованої бригади. Власними силами та, шукаючи меценатів, вони закупляють необхідну амуніцію, бронежилети, каски, спеціальне обладнання, медикаменти, що потребують бійці, та через кожні 2-3 дні відправляють мікроавтобуси гуманітарної допомоги бійцям. Проте волиняни допомагають не лише своїм землякам, а й військовим формуванням з інших регіонів, які захищають цілісність України.

Секретар міської ради Сергій Григоренко розповів, що депутати фракції «Батьківщина» у міській раді не вперше допомагають військовослужбовцям. «Ми працюємо за трьома напрямками – турбота про сім’ї загиблих в антитерористичній операції, допомога у лікуванні поранених та підтримка тих, що безпосередньо беруть участь в АТО. Адже події, що відбуваються у нашій країні, не можуть залишати байдужими жодного з нас», – сказав Сергій Григоренко.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Велосипеди у ковельчан ...
Наступна новина: Конфлікт між подружжям: ...

КОМЕНТАРІ