В Івано-Франківській області чужий велосипед щастя не приніс

В Івано-Франківській області чужий велосипед щастя не приніс

27.08.14 17:10 0 676
У поле зору івано-франківських оперативників потрапив 24-річний мешканець Івано-франківська, який ніде не працює та раніше судимий за крадіжки. Цього разу молодик поцупив велосипед.

Як було встановлено співробітниками карного розшуку Івано-Франківського міськвідділу міліції, чоловік у крадіжці підозрювався обґрунтовано. Мешкаючи в обласному центрі та маючи достатньо часу, він спостерігав, хто і що залишає без нагляду. Білий красивий велосипед запримітив ще давно. Так, скориставшись тим, що за двохколісником ніхто не спостерігає, викрав бажану річ. Проте їздити на велосипеді зловмисник не збирався і майже одразу продав його за 500 гривень.

Здобуті незаконним шляхом гроші чоловік витратив на розгульне дозвілля. Саме під час «святкування» його і затримали. Згодом затриманий зізнався у скоєному, виправдовуючи свій вчинок бажанням «красиво жити».

Однак відтепер замість забезпеченого майбутнього та за вчинення кримінального правопорушення – крадіжка чоловікові загрожують грати. Водночас міліціонери перевіряють цього громадянина на причетність до скоєння й інших протиправних діянь.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ