У Львівській області Михайло Блавацький привітав громади Кам'янки-Бузької, Запитова та Ременова із Днем Незалежности

У Львівській області Михайло Блавацький привітав громади Кам'янки-Бузької, Запитова та Ременова із Днем Незалежности

27.08.14 15:38 0 739
24 серпня 2014 року народний депутат України від ВО "Свобода" Михайло Блавацький взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Незалежності України в Кам'янці-Бузькій та в селах Запитів і Ременів Кам'янка-Бузького району. Свободівець відвідав богослужіння в місцевих храмах, де цього дня молилися за Україну, та виступив перед громадами.

Урочистості розпочалися літургіями та панахидами за упокій Героїв, які в різні часи віддали свої життя за незалежність України. Далі відбулися віча та виступи митців із духовно-патріотичною програмою.

Цього року на заходах з нагоди 23-ої річниці Незалежності передусім вшановували загиблих майданівців та воїнів, які загинули на війні на сході держави. Біль від цих втрат ще дуже гострий.

Михайло Блавацький, виступаючи перед громадами, зазначив, що теперішня війна – це боротьба за майбутнє всієї України, за її свободу, незалежність. "У цей день ми найперше згадуємо всіх, хто в різні часи боровся за Незалежність України – холодноярців, упівців, героїв Небесної сотні та воїнів, які віддають своє життя за рідну землю у війні 2014 року. Цього року ми, як ніколи раніше, усвідомлюємо, що свобода, незалежність, мир – це справжні першочергові цінності, без яких неможливе теперішнє і майбутнє. Тому хочу побажати усім нам якнайшвидшої перемоги", - наголосив народний депутат.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ