У Львівській області робімо добрі справи не лише за себе, але й за того 20-річного хлопця

У Львівській області робімо добрі справи не лише за себе, але й за того 20-річного хлопця

27.08.14 15:47 0 668
Ціна визначає цінність незалежності. Ціну нашої незалежності ми можемо спостерігати ледь не кожен день, коли проводжаємо в останню дорогу наших військових.

Коли ти чуєш історії, за яких обставин гинуть на сході наші хлопці, починаєш усвідомлювати, що знищують цвіт української нації. Скільки вже історій було, коли один солдат ставав бронежилетом для іншого і гинув, прикривши собою свого друга, чи коли солдати гинули, тримаючи оборону відступу своїх друзів.

У таких моментах ти згадуєш слова з Євангеліє: "Немає більшої любові, аніж віддати своє життя за друга".

Скільки б ще цієї любові, своїх добрих справ принесли у світ наші 20-річні хлопці? Якщо ми не хочемо, щоб їхня смерть була марною, то ми повинні робити свої добрі справи не лише за себе, але й за того 20-річного хлопця.

Не обов'язково, щоб ці справи стосувались безпосередньо війська. Ідеолог Михайло Палідович-Карпатський не був солдатом, він писав тексті, але його слова вели у бій і надихали тисячі, а той десятки та сотні тисяч бандерівців.

Тому кожен із нас незалежно від місця праці повинен робити добрі справи не лише за себе, але й за того 20-річного хлопця.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Тернопільська команда ...

КОМЕНТАРІ