Волинська область: рятувальники застерігають: не паліть суху траву!

Волинська область: рятувальники застерігають: не паліть суху траву!

27.08.14 15:41 0 855
Працівники У ДСНС у Волинській області постійно проводять профілактичну роботу щодо попередження пожеж в екосистемах, що виникають внаслідок випалювання сухої трави, залучаючи до співпраці працівників екологічної інспекції, соціальної служби, представників релігійних конфесій та засобів масової інформації.

Шановні громадяни! Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області закликає громадян не спалювати сухої трави, опалого листя, картопляного бадилля та сміття, адже це завдає шкоди довкіллю та здоров’ю людей. Подібні випадки спалювання можуть призвести до масових загорань різних будівель, зменшують родючість ґрунтів та призводять до зниження урожайності. Також згідно статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення особи, які випалюють стерню, луги, пасовища та іншу природну рослинність тягнуть за собою адміністративну відповідальність.

Якщо Ви помітили горіння сухої трави – спробуйте самотужки його ліквідувати. У випадку масштабних пожеж негайно повідомте Службу порятунку «101».

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У День Незалежності України ...

КОМЕНТАРІ