юні львів’яни випробували себе у ролі рятувальників

юні львів’яни випробували себе у ролі рятувальників

27.08.14 19:51 0 704
23 серпня у м.Львові на території парку ім. І.Франка для юних львів’ян відбулася акція «Місто професій», яка ініційована представниками міжнародного ділового журналу «COMMUNITY». Під час заходу представники різних організацій надали можливість дітлахам спробувати себе в ролі працівників близько 20-ти професій. Метою заходу було надання профорієнтаційної підтримки дітям різного віку, вироблення у них свідомого ставлення до праці, професійне самовизначення в умовах свободи вибору сфери діяльності відповідно до своїх можливостей та здібностей.

На майданчиках, що представляли різні професії діти мали можливість спробувати себе в ролі рятувальника, будівельника, автослюсаря, ветеринара, перукаря, продавця, банкіра, правоохоронця, кінолога тощо. Виконавши поставлені завдання юні працівники отримували «зарплатню», яку можна було витратити в спеціальній крамниці на солодощі або інші подарунки.

На одному з майданчиків рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій м.Львова продемонстрували дітям пожежну техніку, аварійно-рятувальне обладнання та засоби індивідуального захисту. Майданчик був постійно заповнений юними рятувальниками, адже цікаві квести та естафети привернули увагу не тільки дійтей але і дорослих. Майбутні вогнеборці мали змогу на швидкість одягнути захисний одяг, здійснити переправу по натянутій мотузці, пододали 20 метрову смугу перешкод та погасити умовну пожежу. За це юні рятувальники отримали зароблені «гроші», які пізніше залюбки витрачали на улюблені солодощі та подарунки.

Проведений захід подарував дітям та їх батькам безліч позитивних емоцій, а найголовніше те, що малеча спробувала себе у ролі рятувальника та вкотре нагадала для себе правила безпечної поведінки у побуті.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У двох волинян вилучили ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Борщеві в ...

КОМЕНТАРІ