Луцьк: бюджет міста виконано на 99, 7 %

Луцьк: бюджет міста виконано на 99, 7 %

27.08.14 15:16 0 704
Про це повідомила начальник управління фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова під час сьогоднішнього засідання постійної депутатської комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. «Це без врахування дотацій та державних субвенцій, адже значну суму із державного бюджету ми недоотримали», - додала вона.

Також Лілія Єлова поінформувала, що за звітний період немає заборгованості щодо виплати заробітної плати. «Був борг по незахищених статтях – гроші не пропускало казначейство, але зараз ситуація дещо покращилася», - пояснила керівник профільного управління. Депутати підтримали цей проект рішення, а також – зміни до бюджету. Серед найосновніших змін Лілія Єлова назвала – збільшення видатків загального фонду на 200 тис. грн для надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції на сході України, 44 200 грн - допомога на поховання, 133 400 грн - управлінню охорони здоров’я для забезпечення хворих пільговими медикаментами тощо.

Депутат міської ради Ірина Констанкевич представила присутнім проект рішення комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців міста Луцька. За попередніми підрахунками фінансування програми складає 5 млн грн. За словами депутата, програма орієнтована на надавання додаткових соціальних гарантій учасникам бойових дій АТО, членам їх сімей, а також сім’ям, члени яких загинули під час проведення АТО. Програма діє на період проведення АТО. Після обговорення члени комісії підтримали запропонований проект рішення.

Окрім цього, підтримали внесення змін та доповнень до рішення Луцької міської ради від 25.12.2013 № 51/123 «Про Програму фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення у м. Луцьку на 2014 рік», а також без обговорень – проекти рішення «Про надання місцевої гарантії Європейському банку реконструкції та розвитку на заходи про залучення ДКП «Луцьктепло» гранту та кредиту від Європейському банку реконструкції та розвитку» й «Про надання ДКП «Луцьктепло» дозволу на отримання кредиту та укладання договору гранту з Європейським банком реконструкції та розвитку на інвестицію у проект модернізації інфраструктури теплопостачання у м. Луцьку».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Франція: ключові міністри ...

КОМЕНТАРІ