У Волинській області в ОДА обговорили підсумки роботи за минулий тиждень

У Волинській області в ОДА обговорили підсумки роботи за минулий тиждень

27.08.14 20:07 0 708
На оперативній нараді у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика обговорили підсумки роботи структурних підрозділів ОДА за минулий тиждень.

Зокрема, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев поінформував про хід погашення заборгованості із заробітної плати в регіоні. Вн детально проаналізував ситуацію у дорожній галузі та окреслив низку необхідних першочергових заходів.

Не оминули й питання допомоги вимушеним переселенцям із зони АТО та Криму, їх соціального забезпечення. Як доповів Сергій Кудрявцев, на разі в регіоні перебуває 1046 таких осіб, усі вони розселені. Родини - під соціальним супроводом, вирішено питання державних допомог, пенсійного забезпечення, медичного обслуговування, влаштування дітей у освітні заклади.

Разом з тим, за словами першого заступника голови ОДА, районам області необхідно переглянути підходи до питання забезпечення житлом можливих переселенців. Він наголосив, що багато-де до цього підійшли формально, а тому реальної інформації про наявне житло немає. З огляду на це, а також в контексті урядових розпоряджень щодо збільшення фонду потенційного житла для переселенців удвічі, головам РДА необхідно перевірити наявні дані, уточнити їх, а також поміркувати над додатковими резервами.

Заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець поінформувала про хід підготовки освітніх закладів до зими. Нагадаємо, це питання детально обговорювали на засіданні колегії ОДА минулого тижня, відповідно було дано низку доручень.

Світлана Мишковець, зокрема, розповіла, що вирішено питання доїзду дітей до навчальних закладів. Спільно з департаментом агропромислового розвитку ОДА напрацьовуються шляхи мінімізації участі посередників у харчування дітей. У процесі обговорення з громадськістю - використання підручників та організація навчального процесу 2014-15 років. Зокрема, мова йде про навчання у холодну пору року.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мури навколо ...
Наступна новина: Житель Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ