Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик у вирішенні кадрових питань керується європейським принципом

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик у вирішенні кадрових питань керується європейським принципом

27.08.14 17:40 0 746
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик у вирішенні кадрових питань керується європейським принципом. "У Європі зазвичай прийнято, хто виграв вибори, той і формує владну вертикаль на усіх рівнях", - зауважив він під час сьогоднішнього брифінгу для ЗМІ. де чимало питань журналісти порушували щодо кадрових процесів в області.

«Обрано Президента, який призначив голову облдержадміністрації. Відтак, той визначається з кандидатурами на посади голів РДА чи керівників структурних підрозділів, та виносить свої пропозиції на громадське обговорення. Після чого голова облдержадміністрації, враховуючи ті чи інші факти, приймає остаточне рішення. Це моя позиція», - зазначив він.

Водночас, Володимир Гунчик не розуміє окремих керівників районів, які не важжають за потрібне діяти згідно з чинним законодавством. «Чиновник має бути відданим громаді, не триматися за крісло, а працювати. Однак, як ми бачимо, в окремих районах – ситуація кардинально протилежна", - підкреслив він.

Також голова облдержадміністрації зауважив, що реагує на всі конструктивні пропозиції від громадськості і приймає відповідні рішення, як це було нещодавно зроблено по одній з кандидатури на посаду голови РДА.

Володимир Гунчик наголосив, що формування владної команди триває, і, якщо є пропозиції, він готовий їх почути.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі підписано ...

КОМЕНТАРІ