У Львівській області йосиф Ситник взяв участь у Ході вишиванок до 100-річчя ідеолога ОУН Михайла Палідовича-Карпатського

У Львівській області йосиф Ситник взяв участь у Ході вишиванок до 100-річчя ідеолога ОУН Михайла Палідовича-Карпатського

27.08.14 20:44 0 739
Як і 70 років тому ідеї Михайла Палідовича-Карпатського є актуальними. Особливо це стосується слів: «В сьогоднішній ситуації треба діяти негайно і рішуче… З’єднані в один бойовий моноліт – встоїмось», – зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Йосиф Ситник під час Ходи вишиванок у місті Миколаєві Львівської області.

Захід відбувався до 100-річчя з Дня народження ідеолога ОУН Михайла Палідовича-Карпатського.

Хода вишиванок розпочалась біля пам’ятника Степану Бандері. Виступаючи перед присутніми Йосиф Ситник закликав українців бути єдиними та солідарними у боротьбі з російським окупантом. «Не тішмо себе ілюзіями, що Росія зупиниться лише на Луганській та Донецькій області, – сказав Йосиф Ситник, – Вона не зупинилась на Кримі – не зупиниться і на Сході України. Всі наші сили повинні бути направлені на боротьбу за незалежність – хто молитвою, хто матеріально, а хто і словесною підтримкою.Щодо останнього, то цьому потрібно приділяти не менше уваги».

Перший заступник голови ОДА додав, що в Галичині проросійськими силами активно пропагується ненависть до переселенців. «Багато із закинутої інформації, яку використовують за аргументи є надуманою. Часом можна почути одну і ту ж історію, але про різні населені пункти. Все робиться для того, щоб між українці менше спілкувались, а відтак не долали свої історичні міфи. у нас є реальний шанс бути не лише єдиною країною, але й єдиною нацією. Не змарнуймо його», – наголосив Йосиф Ситник.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ