У Львівській області місто професій

У Львівській області місто професій

27.08.14 15:57 0 627
Львівські правоохоронці у парку імені Івана Франка навчали дітей професії кінолога та інспектора ДАІ

Акція під назвою «Місто професій» відбулась у суботу, 23 серпня, у парку імені Івана Франка. Її організатори – видавничий дім «Сім» та міжнародний діловий журнал «Community» взялись дати можливість кожній дитині спробувати себе у різних професіях, отримати умовну «зарплату» і навіть витратити її у місцевому магазині.

«Багато професій у наш час, нажаль, втрачають свою популярність. Тому ми хотіли щоб дітки побачили і дізнались – що таке професія лікаря, пожежника, міліціонера та інші. Кожен хлопчик чи дівчинка могли обрати собі будь-яку з представлених професій, попрацювати і заробити умовні «гроші», які витрачались на різні дитячі задоволення у місцевому «магазині». Я думаю, багатьом діткам це допоможе зробити у житті правильний вибір», - розповіла ініціатор проекту Тетяна Люлька.

Правоохоронці Львівщини на «Місті професій» представляли спеціальності кінолога та інспектора ДАІ. Професії кінолога дітей навчав Микола Тиска – прапорщик міліції, молодший інспектор кінологічного центру Головного управління МВС України у Львівській області. А допомагав йому знаменитий Тайфун – службовий вівчар, на рахунку якого більше десяти розшуканих людей. У липні цього року Тайфун розшукав чотирирічного хлопчика, котрий заблукав у полі. Діти, в основному хлопчики, навчились знаходити вибухівку, зброю, заборонені речовини та, звичайно, людей з допомогою службового собак.

Інспектори ДАІ розповідали маленьким учасникам дорожнього руху про основні правила поведінки на дорозі, про порушення правил дорожнього руху, які найчастіше трапляються і призводять до травм, а також показували свою техніку – патрульний автомобіль та мотоцикл.

І діти, і правоохоронці, і навіть Тайфун залишились дуже задоволеними від співпраці, акція завершилась фотографіями «на пам'ять».

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі додому ...

КОМЕНТАРІ