В Закарпатській області під час святкувань правоохоронці Мукачівського міськвідділу забезпечили спокій громадян

В Закарпатській області під час святкувань правоохоронці Мукачівського міськвідділу забезпечили спокій громадян

27.08.14 19:38 0 663
Правоохоронці Мукачева протягом минулих вихідних забезпечували громадський порядок майже на 70 заходах, присвячених Дню незалежності та Дню прапора України. У параді вишиванок взяли участь і самі працівники міліції.

Близько 20 заходів, серед яких наймасовіші у м.Мукачеві - Парад вишиванок, велозабіг, у Мукачівському районі – автопробіг, відкриття трьох меморіальних знаків у найбільших селищах району – Чинадієві, Кольчині, В.Лучках та інші, відбулись цими днями на Мукачівщині. Всі заходи, присвячені найбільшому державному святу – Дню незалежності, цього року відбулись у дусі глибокого патріотизму до своєї країни.

На урочисту ходу, яка рушила від Свято-Успенського храму Української Православної Церкви по вул. Я.Мудрого, зібралось близько 500 мукачівців, які були одягнуті у білі вишиванки. Колону патріотів очолили дівчата, котрі несли 10-метровий житво-блакитний стяг. До ходи долучилися представники міської влади, громадські діячі міста, вчителі, підприємці, службовці, школярі, студенти та правоохоронці міськвідділу міліції.

- Для попередження будь-яких правопорушень, - розповів начальник сектору охорони громадського порядку Мукачівського міського відділу міліції Василь Паук,- було залучено майже 70 правоохоронців. Це екіпажі відділення ДАІ, патрульної служби міліції, які регулювали потік транспорту і перекривали рух на окремих ділянках дороги, здійснювали супровід мукачівців, які рухались колонами, дільничні інспектори міліції, інспектори патрульної служби та інші правоохоронці. Громадський порядок протягом вихідних було забезпечено.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ