Хмельницькі міліціонери обговорили питання співпраці у сфері безпеки з керівниками недержавних охоронних структур (+)

Хмельницькі міліціонери обговорили питання співпраці у сфері безпеки з керівниками недержавних охоронних структур (+)

27.08.14 20:35 0 648
Засідання «круглого столу» за участю працівників блоку міліції громадської безпеки та керівників приватних охоронних структур відбулося в управлінні МВС України в Хмельницькій області. Темою заходу стало питання об‘єднання зусиль у сфері забезпечення безпеки населення області.

Головував на засіданні заступник начальника УМВС Роман Гаврилюк. Виступаючи перед присутніми, Роман Васильович пригадав, як зовсім недавно саме за активної участі патрулів приватних охоронних структур, які несли службу неподалік місця скоєння злочину, вдалося за гарячими слідами розкрити зухвале убивство. Він зауважив, що останнім часом практикується створення з працівників таких приватних фірм громадських формувань, які є досить ефективними в роботі.

— У нас є такі приватні охоронні структури, на базі яких створені громадські формування. Хочу сказати, що без них не обходиться охорона громадського порядку на будь-які свята, до них постійно звертаються за допомогою дільничні. З такими громадськими формуваннями нам легше працювати, оскільки в них є чітка організація роботи, вони знають, як правильно діяти у ситуаціях, коли, наприклад, йде велика компанія нетверезих людей.

Керівники охоронних фірм висловили готовність на добровільних засадах долучатися до охорони громадського порядку в містах і селах, зважаючи на те, що багато працівників міліції відряджені для виконання службових завдань у зоні проведення АТО і правоохоронні органи, як ніколи потребують підтримки населення.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ