Колеги та рідні зустріли житомирських ДАІшників, які повернулися із зони АТО

Колеги та рідні зустріли житомирських ДАІшників, які повернулися із зони АТО

27.08.14 19:10 0 655
П’ятнадцять інспекторів УДАІ УМВС Житомирщини близько місяця працювали у східних областях держави, забезпечуючи супроводження спецвантажів. Нині їх змінили колеги, а ще за декілька днів перепочинку новоприбулі повернуться до виконання своїх безпосередніх обов’язків в області.

Зустрічали інспекторів дорожнього порядку у дворі обласного Управління ДАІ УМВС колеги, рідні, близькі та друзі. Новоприбулі охоронці дорожнього порядку вишикувались і командир зведеного загону Валерій Бондар лаконічно доповів керівництву про успішне виконання поставлених завдань і повернення на Житомирщину без утрат і травм.

Упродовж місяця на сході держави на наших ДАІвців покладались завдання із супроводження спеціальних колон транспорту із вантажами для військових, а також несення служби на блокпостах у зоні проведення антитерористичної операції. Позаду тисячі кілометрів небезпечних шляхів і сотні ризикованих ситуацій.

– Від імені колегії обласного Управління внутрішніх справ я дякую вам за сумлінне виконання службових обов’язків. Своїм професіоналізмом та відданістю ви довели, що кожен з вас, у першу чергу, патріот своєї держави, - звертаючись до правоохоронців, зазначив заступник начальника УМВС Житомирщини Юрій Лебідь.

У капличці, розташованій на території УДАІ, новоприбулі ДАІвці помолилися за своїх колег, які нині ризикують власним здоров’ям і життям заради повернення миру і спокою на східні регіони України. Здійснивши традиційний ритуал, усі перейшли до безпосереднього спілкування з рідними, близькими та друзями.

Щира радість зустрічі захлеснула і дітлахів, які за цей час скучили за батьківською ласкою, і тепер малеча тулилася до рідних татусів, міцно стискаючи їх в обіймах.

Уже за кілька днів перепочинку новоприбулі працівники ДАІ приступлять до забезпечення правопорядку на дорогах Житомирщини.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням УДАІ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На тернополян у День міста ...

КОМЕНТАРІ