Хмельницька область: перевірено готовність зведеного загону до дій за призначенням

Хмельницька область: перевірено готовність зведеного загону до дій за призначенням

28.08.14 13:20 0 695
26 серпня в м. Хмельницькому здійснено розгортання 1-го зведеного загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Під час розгортання загону керівництвом Головного управління ретельно перевірялась готовність та справність аварійно-рятувального обладнання та спецтехніки. Перевірялась злагодженість підрозділів та питання щодо організації життєзабезпечення особового складу.

В свою чергу, керівництво загону та розрахунків отримали завдання щодо активізації роботу для покращення матеріально-технічної бази, аби вчасно та кваліфіковано надавати допомогу населенню та підприємствам у ліквідації надзвичайних ситуацій різного характеру.

Під час розгортання зведеного загону рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій взяли участь у пожежно-тактичному навчанні щодо гасіння умовної пожежі в лікувальному закладі.

За тактичним задумом, внаслідок порушення правил пожежної безпеки та протипожежного режиму обслуговуючим персоналом, на цокольному поверсі в залі засідань виникла пожежа з розповсюдженням її по всьому приміщенні, загальною площею 60 кв. м.

До місця події негайно прибули 6 відділень рятувальників обласного центру, які в складі ланок газодимозахисної служби оперативно та злагоджено ліквідували умовну пожежу, евакуювали хворих та персонал з відділень лікарні.

Загалом до навчань залучались 6 одиниць пожежної спеціальної техніки, 14 рятувальників, лікарі швидкої допомоги, аварійні бригади районних електромереж та газової служби.

Загалом навчання пройшли успішно, а пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС вкотре довів свою готовність діяти за призначенням.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники ДСО Волині ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ