На Хмельниччині віньковецькі міліціонери надали підтримку сім'ям побратимів, які служать у зоні АТО (+)

На Хмельниччині віньковецькі міліціонери надали підтримку сім'ям побратимів, які служать у зоні АТО (+)

28.08.14 08:03 0 702
Родини з неповнолітніми дітьми, батьки яких несуть службу у зоні проведення антитерористичної операції, до 1 вересня отримали допомогу від працівників Віньковецького райвідділу міліції УМВС України в Хмельницькій області та місцевих підприємців.

Іграшки, яскраві ранці, зошити та інше шкільне приладдя отримали в подарунок дітки з декількох сімей. Дитячій радості не було меж — вони із захопленням розглядали подарунки, приміряли ранці та із задоволенням передавали через присутніх у залі відеооператорів привіти своїм батькам. А матері тим часом ледь стримували сльози.

Андрій Дуранков, начальник Віньковецького райвідділу міліції, розповів, що і сам має двох синів, тому знає, що таке зібрати дітей до школи у сьогоднішній непростий час. От і виникла у нього та колег ідея допомогти родинам, чиї батьки захищають територіальну цілісність України і не мають змоги особисто взяти участь у підготовці дітей до нового навчального року.

Діти віддячили міліціонерам щирими обіймами і поцілунками, а також зовсім несподіваним імпровізованим концертом. Апогеєм невеличкого свята став гімн України у виконанні маленької Настусі Тарнавської.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міською Програмою ...
Наступна новина: В Ужгороді вночі горів ...

КОМЕНТАРІ