О 17.00 у Львівському музеї Івана Франка відзначать День народження Каменяра

О 17.00 у Львівському музеї Івана Франка відзначать День народження Каменяра

28.08.14 11:36 0 716
О 17.00 у Львівському літературно-меморіальному музеї Івана Франка відбудуться урочистості з нагоди річниці від дня народження Каменяра.

Про це у коментарі повідомив заступник директора з наукової роботи Львівського національного літературно-меморіального музею Івана Франка Петро Зозуляк.

Петро Зозуляк розповів, що у музеї з доповіддю виступить франкознавець з Києва та відбудеться концерт за участю муніципального хору «Гомін», солістів Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької та Львівської філармонії.

Він також нагадав, що об 11.00 до пам’ятника І. Франку поклали квіти.

«У нашому музеї також можна оглянути виставку «Іван Франко і Тарас Шевченко», лейтмотивом якої є відомі слова Дмитра Павличка: «Шевченко народив, а Франко виховав українську націю», – додав Петро Зозуляк.

Нагадаємо, минає 158 років з дня народження Івана Франка.

var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Допомога по ...

КОМЕНТАРІ