На Хмельниччині торговця амфетаміном засудили до п'яти років ув'язнення

На Хмельниччині торговця амфетаміном засудили до п'яти років ув'язнення

28.08.14 10:12 0 696
Мешканець Кам‘янець-Подільського району, який раніше вже неодноразово притягувався до відповідальності за злочини, пов‘язані з наркотиками, знову попався на наркоторговлі.

Під час відпрацювання оперативної інформації співробітникам слідчого відділення та сектору карного розшуку Кам’янець-Подільського райвідділу міліції стало відомо, що 28-річний чоловік, за плечима якого уже чотири судимості, знову збуває наркотичну речовину. Цього разу амфетамін. Правоохоронці провели ряд оперативних заходів, відпрацювали усі зв’язки та контакти зловмисника. Під час проведення санкціонованого обшуку у торговця вилучили залишки наркотичної речовини та оголосили йому про підозру. Згодом кримінальне провадження було направлене на розгляд суду.

В результаті судових розглядів наркоторговець був засуджений за статтею 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) і отримав покарання у вигляді 5-ти років позбавлення волі.

Як розповідає т.в.о. начальника Кам’янець-Подільського РВ УМВС України в Хмельницькій області Ігор Ільницький, лише за літо співробітниками слідчого відділення райвідділу міліції розпочато розслідування по 20 кримінальних провадженнях, пов’язаних із зберіганням та збутом наркотичних речовин, та вилучено майже кілограм наркотичних засобів, 13 особам оголошено підозру у вчинені наркоправопорушень.

- Особливу увагу суспільства потрібно спрямовувати на охорону та зміцнення здоров'я молоді, на виховання у неї негативного ставлення до будь-яких шкідливих звичок. Державі та суспільству небайдуже, хто прийде на зміну старшому поколінню — морально та духовно стійка, здорова молодь чи квола й духовно спустошена» - вважає Ігор Валерійович.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: телефонним ...
Наступна новина: 7 вересня у Винниках буде ...

КОМЕНТАРІ