На Буковині міліціонери допомагають сім'ям загиблим в зоні АТО (+)

На Буковині міліціонери допомагають сім'ям загиблим в зоні АТО (+)

28.08.14 08:48 0 679
У Сторожинецькому районі жінка та четверо дітей залишилися без годувальника – голова родини поліг у бою в зоні Антитерористичної операції. Всіляко допомагають родині загиблого працівники Сторожинецького райвідділу міліції.

17-річний Михайло Леонтій у свої юні роки змушений взяти на плечі велику ношу – стати головою родини. Адже його батько загинув, захищаючи цілісність та суверенітет нашої держави. Усю відповідальність хлопчина чудово розуміє. Переконує, готовий стати старшим чоловіком у сім’ї та піклуватися про своїх рідних. Ледь стримує сльози господиня. Жінка зізнається, їй досі не віриться, що немає вже на цьому світі її чоловіка. Вона добре пам’ятає, як під час першої хвилі мобілізації він безстрашно пішов захищати свою Батьківщину. А вже через деякий час жахлива звістка сколихнула усю їхню родину – чоловік загинув.

Добре знає родину Леонтій дільничний інспектор міліції Юрій Гашлей. Міліціонер розповідає, жодного разу проблем із ними не виникало. Репутацію в селі мають добру, загиблий був дуже працелюбним чоловіком. Тепер допомагають осиротілій сім’ї правоохоронці. Вони принесли жінці та дітям продукти та солодощі, а старшому Михайлику співробітники Сторожинецького райвідділу подарували ноутбук. Адже хлопець цьогоріч закінчив школу і буде вчитися на ветеринара. Тож завдяки подарунку він зможе повністю виконувати усі завдання та гарно навчатися.

Начальник сектору дільничних інспекторів міліції Сторожинецького райвідділу Олег Чернянський розповів, що міліціонери опікуються усіма малозабезпеченими, але особливу увагу приділяють сім’ям, чиї годувальники нині знаходяться у зоні антитерористичної операції.

Наостанок міліціонери побажали усім доброго здоров’я, успіхів у навчанні та пообіцяли, що дільничний інспектор регулярно навідуватиметься до них, аби знати, чим потрібно допомогти. У свою чергу, родина Леонтій щиро подякувала правоохоронцям за увагу та підтримку і з великою цікавістю почали розглядати подарунки.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Затверджено Комплексну ...

КОМЕНТАРІ