В Луцьку завершила роботу 63-я сесія міської ради

В Луцьку завершила роботу 63-я сесія міської ради

28.08.14 13:42 0 703
Відбулося засідання 63-ї сесії міської ради. До порядку денного було включено 145 питань. Протягом сьогоднішнього дня обранці громади заслухали інформацію про виконання бюджету міста за 6 місяців 2014 року, внесли зміни до складу постійних комісій міської ради, зміни та доповнення до Програми щодо забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2013-2015 роки.

Крім того, депутати прийняли звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України щодо вжиття заходів з припинення ігрового бізнесу.

Також затверджено Програму забезпечення інформаційної безпеки та патріотичного виховання учнівської молоді на території Луцька і заборонили використання піротехнічних виробів (феєрверків) у нашому місті.

Розглянуто під час сьогоднішнього пленарного засідання й питання: «Про надання місцевої гарантії для забезпечення виконання ДКП «Луцьктепло» зобов’язань перед ЄБРР на інвестицію у проект модернізації інфраструктури теплопостачання у м. Луцьку»; «Про надання ДКП «Луцьктепло» дозволу на отримання кредиту та укладання договору гранту з Європейським банком реконструкції та розвитку на інвестицію у проект модернізації інфраструктури теплопостачання у м. Луцьку»; «Про внесення змін до Регламенту Луцької міської ради VI скликання»; «Про внесення змін до рішення міської ради від 30.04.2014 № 59/32 «Про розміщення депутатів Луцької міської ради під час проведення пленарних засідань міської ради» та інші.

Розглянувши усі питання порядку денного, 63-та сесія завершила роботу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Художня ...
Наступна новина: Львівська облрада ...

КОМЕНТАРІ