На сесії прийнято рішення про заборону використання піротехнічних виробів у Луцьку

На сесії прийнято рішення про заборону використання піротехнічних виробів у Луцьку

28.08.14 14:08 0 620
На сесії міської ради було прийнято три рішення, які підготував депутат міської ради Андрій Козюра, що особливо актуальні у нинішній час.

Зокрема, «Про заборону використання піротехнічних виробів (феєрверків) у місті Луцьку», «Про звернення щодо вжиття заходів з припинення ігрового бізнесу» та «Про затвердження Програми забезпечення інформаційної безпеки та патріотичного виховання учнівської молоді на території міста Луцька». Останнє передбачає рекомендувати суб’єктам господарювання на території міста Луцька, що здійснюють гуртову, роздрібну торгівельну діяльність здійснити заходи для спеціального помітного маркування товарів російського походження з позначкою «Товари з Російської Федерації» з нанесенням зображення прапора Російської Федерації та рекомендувати їх розмістити на окремих полицях.

«Попередньо було прийнято аналогічне розпорядження міського голови, проте не всі заклади торгівлі його виконують. А рішення міської ради буде обов’язковим до виконання», – акцентував Андрій Козюра.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ