Затверджено Комплексну програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей - мешканців м. Луцька

Затверджено Комплексну програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей - мешканців м. Луцька

28.08.14 08:55 0 799
Під час сьогоднішнього пленарного засідання депутати міської ради підтримали Комплексну програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей - мешканців м. Луцька. Про суть документа присутніх поінформувала обранець громади Ірина Констанкевич. Вона зазначила, що це комплексний документ, підготовці якого передувала значна робота. За її совами, це система гуманітарних заходів, які здійснюватимуться з метою фінансової, соціальної, юридичної, психологічної підтримки лучан, що перебувають або направляються у зону АТО та членів їх родин.

Депутат наголосила, що було проведено опитування родин, члени яких перебувають у зоні АТО щодо їхніх потреб.

Ірина Констанкевич зазначила, що програма складається з трьох частин. Перша стосується надання різного роду пільг. У другому ж пункті документа передбачено надання соціально-гуманітарної допомоги. Крім того, передбачено й матеріально-технічну допомогу підрозділам, які беруть участь в АТО.

Після завершення виступу Ірини Констанкевич до присутніх звернувся Луцький міський голова Микола Романюк, який закликав депутатів підтримати запропоновану Програму. Він зауважив, що цей документ підкріпить розпорядження міського голови та виконавчого комітету, які стосувалися підтримки учасників АТО та їх родин.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині міліціонери ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ