Реванш луцьких ветеранів

Реванш луцьких ветеранів

28.08.14 10:35 0 786
23 серпня на стадіоні «Авангард» в м. Луцьку відбулася міжнародна товариська зустріч з футболу за участю команд ветеранів футбольного клубу «Адамс» м.Брест (Республіка Білорусь) і футбольного клубу НІКО Ветеран - Лучеськ (Україна).

Захід, що організував комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради спільно з федерацією футболу міста Луцька, за сприяння ФК «Волинь», стадіону «Авангард» та кондитерської фабрики «Луцьккондитер», був присвячений Дню Державного Прапора України та 23-й річниці Незалежності України.

На футбольному полі у складі обох команд глядачі мали змогу бачити колишніх гравців, які багато років віддали футболу, граючи в юнацьких, дорослих командах та командах майстрів, які брали участь у чемпіонаті Радянського Союзу, чемпіонатах Білорусії та України, а також були членами збірних своїх держав.

Ця зустріч була третьою між давніми добрими суперниками. У двох попередніх перемогу святкували наші гості. Тому цього разу лучани прагнули реваншу.

З перших хвилин матчу брестчани заволоділи ініціативою і першими відкрили рахунок. На десятій хвилині відзначився Вадим Савчук, а через три хвилини Сергій Сцепанюк подвоїв рахунок гри.

Проте це не вибило з колії луцьких ветеранів і вони почали активніше шукати шляхи до взяття воріт своїх суперників. На 23-й хвилині Володимир Гащин скоротив рахунок, а на 30-ій Михайло Сомік відновив рівновагу. Але за кілька хвилин до завершення першого тайму Сергій Сцепанюк вивів гостей вперед. З рахунком 3:2 команди пішли на відпочинок.

З перших хвилин другого тайму лучани наростили темп. На 40-й хвилині за гру рукою у своєму майданчику суддя призначає одинадцятиметровий у ворота команди Бреста. Реальна можливість зрівняти рахунок у луцьких ветеранів. Проте Роман Максимюк перевірив на міцність поперечину і рахунок залишився не змінним. На 41-й хвилині він зрівнює рахунок, а на 50-й виводить лучан вперше у матчі вперед. На 52-й хвилині Юрій Бенько збільшив відрив, а на 54-й і 67-й хвилинах Володимир Гащин зробив рахунок у грі 7:3 на користь лучан.

Вітаємо гравців команди НІКО Ветеран – Лучеськ у складі Юрія Волошина, Юрія Бенько, Романа Максюмюка, Олександра Сагаля, Олександра Ятчука, Володимир Гащина, Володимир Гапона, Юрія Азовського, Валентина Дячука, Михайла Соміка, Сергія Гордуна, Леоніда Чабана, Сергія Соботовича, Олександра Нікітіна, Ігоря Калюжного, Олександра Столярчука, Костянтина Масицького, Василя Лівака, Петра Харахая та тренера команди –Василя Кохановського з перемогою і зичимо нових перемог.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області на ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ