Представники Громадської ради при УМВС Волині разом із підприємцями допомагають бійцям на Сході

Представники Громадської ради при УМВС Волині разом із підприємцями допомагають бійцям на Сході

28.08.14 09:44 0 790
Члени дорадчого органу, залучаючи спонсорів, намагаються, чим можуть, сприяти в матеріально-технічному забезпеченні волинян, котрі беруть активну участь в антитерористичній операції.

– У Громадську раду при УВС України у Волинській області звернувся військовослужбовець Віктор, наш земляк із міста Луцька, котрий уже п’ять місяців захищає Батьківщину від зовнішнього ворога, – розповів голова Громадської ради Антон Цісарук. – Чоловік попросив допомогти із придбанням бензинової електростанції. Ми відразу відгукнулися, адже повсякчас допомагаємо бійцям спецпідрозділів міліції і військовослужбовцям. Тож, залучившись підтримкою приватного підприємця В’ячеслава Хорошенка, вирушили за такою необхідною для хлопців річчю.

Про позитивне вирішення питання представники Громадської ради відразу повідомили Віктору. Тож чоловік приїхав до магазину, аби вибрати бензинову електростанцію:

– Ця річ призначена для безперебійного використання: якщо немає побутового живлення, для таких речей як акумулятори машин, мобільні телефони, радіостанції в умовах військових дій, вона просто незамінна. Тому дякую всім, хто відгукнувся на наше прохання.

Своєю чергою В’ячеслав Хорошенко відзначив, що його підприємство постійно надає і надалі надаватиме допомогу тим патріотам, котрі захищають Україну в східних регіонах.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На футбольні змагання до ...
Наступна новина: На Хмельниччині торговця ...

КОМЕНТАРІ