За втручання свободівців у Володимирі-Волинському було зупинено дерибан землі

За втручання свободівців у Володимирі-Волинському було зупинено дерибан землі

28.08.14 16:20 0 881
27 серпня 2014 року, за ініціативи голови фракції ВО "Свобода" у Володимир-Волинській міській раді Сергія Коби, було зупинено зухвалу спробу незаконної передачі земельної ділянки у власність директору нічного клубу "Метелик", власником якого є скандальний депутат Руслан Мороз.

На попередній сесії, яка відбулася у червні питання надання дозволу на розробку технічної документації директору нічного клубу "Метелик" Андрію Хицю депутати, за ініціативи свободівців, зняли з порядку денного. Тоді на земельній ділянці, площею 1000 м. кв., котру хотів отримати даний громадянин, жодних робіт з будівництва не проводилося. Втім, це не завадило знову винесті на сесію це питання, але вже з формулюванням про надання у власність земельної ділянки, що знаходиться у тимчасовому користуванні.

"Це нахабний, відкритий дерибан землі, який лобіює депутат міської ради і за сумісництвом голова земельної комісії Руслан Мороз. Він же є власником нічного клубу "Метелик" директором якого працює Андрій Хиць. Не зрозуміло, яким чином дане питання, переступивши усі узаконюючі процедури, потрапило на розгляд сесії. Попередньо я, з групою депутатів, виїжджав на місце розташування цієї земельної ділянки і ми виявили на ній імітацію будівництва: на 20 сантиметрів в землю просто вкопали новенькі будівельні блоки. Напевно, таким псевдобудівництвом хочуть ввесті в оману депутатський корпус для того, щоб отримати землю у власність і потім її спокійно продати за ринковою ціною. А ціна такої земельної ділянки щонайменше 10 тисяч доларів США. Подібні земельні махінації це не просто знущання над громадою міста, а відкритий дерибан землі, яку повинні отримати ті хто її дійсно заслужив – наприклад, учасники АТО", - зазначав Сергій Коба.

Після бурхливого обговорення даного питання воно було зняте з розгляду порядку денного.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ