Закарпатські "даішники" вилучатимуть "блатні" візитівки водіїв-порушників

Закарпатські "даішники" вилучатимуть "блатні" візитівки водіїв-порушників

28.08.14 16:55 0 727
Адже вони не звільняють від відповідальності за порушення ПДР. Перед Законом усі рівні!

Аби уникнути відповідальності за скоєне порушення ПДР, деякі учасники дорожнього руху пред’являють інспекторам ДПС ДАІ різноманітні талони, спеціальні перепустки, посвідчення, дозволи, а також візитні картки керівництва Департаменту Державтоінспекції та керівників обласних управлінь, керівників державних органів та органів виконавчої влади. Сподіваючись, що це звільнить їх від штрафу за порушення ПДР.

Тому для припинення таких протиправних діянь Державтоінспекція Закарпаття проводить цільовий профілактичний захід під умовною назвою «Документ». Основна його мета - недопущення використання окремими водіями різноманітних документів, які, всупереч вимогам чинного законодавства, містять прохання щодо сприяння водію в безперешкодному пересуванні територією країни, про надання їм допомоги тощо.

Також метою вказаних заходів є роз’яснення учасникам дорожнього руху, що пред’явлення будь-яких візитівок, перепусток та іншого роду документів не є підставою для уникнення відповідальності за Порушення правил дорожнього руху.

Варто зазначити, що на даний час не існує жодного офіційного документа, який дає право водієві уникнути відповідальності за порушення Правил дорожнього руху.

Під час проведення відповідних заходів такі документи вилучатимуться працівниками ДАІ у порядку, передбаченому чинним законодавством.

Триватимуть профілактичні заходи до 14 вересня ц.р.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ