В Закарпатській області камери відеоспостереження допомогли мукачівським дільничним викрити злодія

В Закарпатській області камери відеоспостереження допомогли мукачівським дільничним викрити злодія

28.08.14 14:08 0 675
Дільничні інспектори міліції через місяць після вчинення крадіжки встановили і затримали зловмисника. Раніше судимий мукачівець настільки захотів випити, що обікрав магазин.

З повідомленням про крадіжку, яка трапилась ще на початку липня, в міліцію Мукачева звернулась жінка-підприємець. Мукачівка розповіла, що зранку протягом 15 хвилин, поки продавець відвернувся, невідомий з прилавку магазину по вул.Духновича викрав електроінструмент. Також жінка розповіла, що магазин обладнаний камерами відеоспостереження, проте якість зображення настільки низька, що роздивитись обличчя крадія неможливо.

Під час прийому громадян до дільничних інспекторів Антона Фірцака та Дмитра Гаврищука звернулись мукачівці. Громадяни розповіли про крадіжку, показали запис із камер спостереження та описали чоловіка.

Перевіривши інформацію, дільничні того ж дня з`ясували, що викрав з магазину електроінструмент раніше судимий 50-літній мукачівець. Підозрюваний у всьому зізнався. Також розповів, що того ж дня продав крадене на ринку.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Якщо у політиці не ...

КОМЕНТАРІ