На Львівщині правоохоронці підтримують громадський порядок спільно з громадським формуванням "Спецбезпека"

На Львівщині правоохоронці підтримують громадський порядок спільно з громадським формуванням "Спецбезпека"

28.08.14 09:01 0 725
У Дрогобичі колишні дружинники, а тепер громадське формування «Спецбезпека», спільно з працівниками міліції охороняють громадський порядок

Начальник міліції громадської безпеки Дрогобицького міського відділу підполковник міліції Михайло Паук провів інструктаж особового складу та звернув особливу увагу на необхідність витримки, ввічливого поводження з громадянами, уникнення провокації особистої безпеки співробітників, а також довів основні вимоги та завдання до правоохоронців та представників громадського формування.

З метою ефективної боротьби зі злочинністю та підтримки належного громадського порядку, правоохоронці спільно з представниками громадського формування «Спецбезпека» патрулюють вулиці міста Дрогобича.

Виявити та притягнути до передбаченої чинним законодавством відповідальності правопорушників та злочинців, забезпечити правовий та соціальний захист дітей - завдання, які ставить перед членами громадського формування «Спецбезпека» заступник начальника штабу громадського формування з охорони громадського порядку Кулик Зенон Васильович.

Попередити вчинення злочинів та правопорушень із сторони неповнолітніх та відносно них. Притягнути до відповідальності дорослих осіб, які втягують підлітків у жебрацтво, наркоманію, пияцтво, злочинну та іншу протиправну діяльність - основна вимога та спільне бажання міліціонерів та представників громадського формування «Спецбезпеки».

Позитивним прикладом співпраці громадськості з правоохоронними органами є спільні патрулювання вулиць міста Дрогобича. Можна досягти значних успіхів у боротьбі зі злочинністю, якщо об’єднати усіх разом навколо спільної мети: органи місцевого самоврядування, організації, навчальні заклади, правоохоронні органи, а також громадськість на добровільних засадах. Розвивати позитивні стосунки з громадянами та налагоджувати тривалі зв’язки з громадськістю. Лише разом зуміємо подолати негативні явища, які панують у суспільстві.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталі Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: в обласному ...

КОМЕНТАРІ