Жителі Житомирщини прощаються зі своїми земляками, загиблими в зоні проведення АТО

Жителі Житомирщини прощаються зі своїми земляками, загиблими в зоні проведення АТО

28.08.14 15:12 0 695
На превеликий жаль, останнім часом щотижня Житомирщина отримує сумні звістки зі сходу України про загибель своїх синів-героїв. Ці новини не залишають байдужими жителів області і в черговий раз змушують кожного із нас усвідомити справжню ціну патріотизму, миру та незалежності. Наші військові гинуть за те, аби тут, на рідній Житомирщині було спокійно.

24 серпня у День незалежності України в с.м.т. Городниця Новоград-Волинського району в останню дорогу провели старшину Вадима Володимировича Юзвінського. Він народився 31 березня 1974 року. Живим свого героя вдома не дочекалися діти, мати та сестра.

27 серпня у с. Остапи Лугинського району прощаються зі старшиною Петром Миколайовичем Яцковцем. Він народився 26 червня 1976 року. Героїчно загинув під час виконання бойового завдання у зоні проведення АТО. У Петра Яцковця залишилося п’ятеро дітей та дружина.

33-річний майор Олексій Євгенович Заєць також віддав життя, відстоюючи цілісність і суверенітет своєї Батьківщини. Він народився 13 березня 1981 року. У загиблого залишилося двоє маленьких дітей та дружина. Бойові побратими прощаються з ним 27 серпня у військовій частині в м. Новограді-Волинському, а поховають військовослужбовця 28 серпня о 12.00 в м. Андрушівка.

Всі троє військовослужбовців потрапили в зону проведення АТО із 30-ї окремої механізованої бригади м. Новограда-Волинського.

Співчуваємо родинам загиблих.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині засудили ...
Наступна новина: Чернівці: Фінансова та ...

КОМЕНТАРІ