В Житомирській області відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду голови Червоноармійської райдержадміністрації

В Житомирській області відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду голови Червоноармійської райдержадміністрації

28.08.14 16:05 0 638
29 серпня о 9.00 у залі засідань Червоноармійської районної ради (с.м.т. Червоноармійськ, вул. Леніна, 123) відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду голови Червоноармійської райдержадміністрації Віктора Вікарчука.

Віктор Юрійович Вікарчук народився 22 липня 1964 року в селі Колодіївка Червоноармійського району. Закінчив Київський державний педагогічний інститут імені О. М. Горького. Здобув освіту за спеціальністю «Історія, суспільствознавство та методика виховної роботи».

Працював у закладах освіти та на сільськогосподарських підприємствах. Зараз Віктор Вікарчук – директор сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Лана».

Громадяни, яким відомо про факти корупційних діянь та зловживань, вчинених Віктором Вікарчуком, можуть повідомляти про це за телефоном обласного контактного центру: 0-800-301-025, (0412) 55-89-57.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підготовка майбутніх ...
Наступна новина: Рукавички Володимира Кличка ...

КОМЕНТАРІ