Житомирська область: рятувальники тричі допомагали відкривати двері зачинених помешкань

Житомирська область: рятувальники тричі допомагали відкривати двері зачинених помешкань

28.08.14 17:44 0 666
26 серпня на пункт зв’язку 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Коростишів надійшло повідомлення з проханням про допомогу з відкривання дверей приватного житлового будинку, що знаходиться на одній із вулиць районного центру.

До служби порятунку «101» зателефонувала господиня оселі. Жінка поралася по господарству та вийшла на хвилину на подвір’я. Раптом вона почула, що двері її житла зачинилися. Дворічна донька ненароком зачепила дверний замок і опинилася сама в зачиненому будинку. Перелякана мати одразу викликала рятувальників.

Надзвичайники, які прибули до місця виклику, оцінивши обстановку, вирішили дістатися до житла через вікно. За допомогою спеціального обладнання, бійці ДСНС оперативно потрапили до помешкання. Вже за мить, рятувальники передали 2-річнку дівчинку матері, яка щиро подякувала за їхні злагоджені дії.

Крім того, подібний випадок трапився у Коростені. Заручницею оселі знову стала малолітня дитина. Однак цього разу, рятувальникам довелося діставатися до квартири, що знаходиться на третьому поверсі. Бійці ДСНС потрапили в помешкання через вікно за допомогою висувної драбини.

Також рятувальники допомогли потрапити до власної квартири і бабусі, яка проживає на третьому поверсі одного з житлових будинків Житомира.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Російські товари у ...
Наступна новина: Провал в усіх напрямках

КОМЕНТАРІ