Тернопільська область: рятувальники провели спеціальне об'єктове тренування на хімічно-небезпечному об'єкті

Тернопільська область: рятувальники провели спеціальне об'єктове тренування на хімічно-небезпечному об'єкті

28.08.14 16:25 0 731
26 серпня 2014 року на території ПАТ «Борщівський сирзавод», під керівництвом голови Борщівської РДА Ярослава Галяса, проведено спеціальне об’єктове тренування.

Безпосередньо до ліквідації умовної аварії на хімічно-небезпечному об’єкті, спричиненої витоком аміаку, залучались об’єктові формування цивільного захисту заводу, сили та засоби 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Тернопільській області, підрозділи районного відділу УМВСУ в Тернопільській області, медичної служби (Борщівська ЦРКЛ та міжрайонне управління ГУ Держсанепідслужби у Тернопільській області, Борщівська підстанція екстреної (швидкої) медичної допомоги, комунального закладу Тернопільської обласної ради «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»), Борщівського РЕМ, управління експлуатації газового господарства в Борщівському районі та ТОВ «Борщівське АТП-16138». З метою мінімізації наслідків надзвичайної ситуації. Пов’язаної з виливом небезпечних хімічних речовин додатково розгорнуто роботу міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та міської евакуаційної комісії.

Спостерігачем на тренуваннях був начальник відділу організації заходів цивільного захисту Управління ДСНС України у Тернопільській області Греса І.І., який надавав учасникам тренування методичну та практичну допомогу.

В ході тренувань досягнуто злагодженості в роботі керівного складу формувань, робітників, службовців та персоналу складу в цілому при виконанні заходів по реагуванню на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

За підсумками проведення тренувань встановлено, що керівництво та персонал ПАТ «Борщівський сирзавод», органи управління Борщівської ланки Тернопільської територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту та підрозділи районних спеціалізованих служб цивільного захисту є готовими до виконання завдань з ліквідації аварії на хімічно-небезпечному об’єкті, згідно функціонального призначення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ