На Тернопіллі наслідки стихії у шкільних навчальних закладах ліквідовані

На Тернопіллі наслідки стихії у шкільних навчальних закладах ліквідовані

28.08.14 10:19 0 701
Збитків, яких завдала негода у навчальних закладах Зборівського та Кременецького районів ліквідовані. Про це на колегії повідомив начальник департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомир Крупа.

Нагадаємо в наслідок сильних поривів вітру, дощу та граду у ніч з 14 на 15 серпня у населених пунктах Зборівського та Кременецького районів було пошкоджено покрівлю на дахах, вибито вікна.

За словами голови Зборівської райдержадміністрації Ігоря Яворського у Зборівському районі проблема ліквідації стихії вирішується.

«У школі с. Озерна град розбив 198 кв. м віконного шкла, 80% уже замінено. Зірвано близько 10 листів шиферу, вони також замінені. Оновлені вікна і у навчальному закладі с. Висипівці, де негода пошкодила 75 кв. м віконного шкла. Ремонтні роботи по встановленню зірваних 250 листів шиферу тривають. У с. Вертелка замінили 5 кв. м вікон, тривають роботи по відновленню покрівлі тривають», - доповів Ігор Яворський.

За словами директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомира Крупи майже ліквідували наслідки стихії і у навчальних закладах інших районів.

«У с. Лопушне Кременецького району підмито фундамент труби котельні в навчальному закладі, ремонтні роботи тривають. У с. Борщівка Лановецького району замінено10 кв. м віконного скла побито. У школі с. Вербовець – зірвано 20 листів шиферу, який вже замінений», - зазначив Любомир Левкович.

Голова облдержадміністрації Олег Сиротюк доручив завершити усі ремонтні роботи у навчальних закладах області до початку навчального року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Рівненській області на ...

КОМЕНТАРІ