На Тернопіллі освітні заклади Монастириська до роботи у новому навчальному році готові

На Тернопіллі освітні заклади Монастириська до роботи у новому навчальному році готові

28.08.14 10:49 0 834
Заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра з робочим візитом побував у місті Монастириська. Тут він разом з міським головою Андрієм Старухом, головою районної ради Володимиром Данилюком та першим заступником голови райдержадміністрації Степаном Кузневичем оглянули освітні заклади міста та оцінили їх стан підготовки до роботи у новому навчальному році.

Представники влади оглянули приміщення загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та дитячого садочка «Казка», поспілкувалися з працівниками закладів.

«Найбільша наша проблема – це дах, який протікає, - розповіла Таїсія Петрівна Жолобак, завідуюча дитячим садочком «Казка». – Коли випадають сильні дощі, стіни замокають. Тому у деяких кімнатах на стінах з’явився грибок. Вже понад 10 років ми добиваємося, щоб нам зробили шатровий дах, бо без нього садочок довго працювати не зможе».

За словами Таїсії Петрівни, взимку важко нагріти приміщення, температурний режим у них не відповідає вимогам. Вирішити проблему можуть додаткові труби. Однак на їх придбання потрібні чималі кошти.

Капітального ремонту потребує Монастириська загальноосвітня школа школа І-ІІІ ступенів, наголосила директор навчального закладу Олександра Андріїівна Слюсар. На проведення ремонтних робіт треба понад 1 млн. гривень. В першу чергу потребують заміни вікна, через які втрачається теплова енергія, у деяких класах – підлога.

«Обидва заклади належно підготовлені до роботи у новому навчальному році, - констатував заступник голови облдержадміністрації Леонід Бицюра. – На 99,9 % до опалювального сезону готова котельня, яка обслуговує дитячий садочок. Також тривають роботи щодо заміни теплотраси на сучаснішу. За результатами перевірки закладів освіти відповідні служби району і області отримають доручення».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ