На Тернопіллі зниклого безвісти жителя Нараєва знайшли повішаним

На Тернопіллі зниклого безвісти жителя Нараєва знайшли повішаним

28.08.14 09:18 0 690
18 серпня до правоохоронців Бережанського райвідділу внутрішніх справ із заявою звернулася Бойко Анна Володимирівна, пенсіонерка, жителька села Нараїв про те, що 15.08.2014 р. біля 14:00 години її син Різник Михайло Володимирович, 1976 р.н. вийшов з дому та не повернувся. З місця проживання зниклого було вилучено речі особистої гігієни. Правоохоронці розпочали розшукові заходи.

Проте через три дні рідні знову звернулися до правоохоронців. Цього разу вони стверджували, що їхнього сина може насильно утримувати односельчанка, з якою в чоловіка склалися неприязні відносини.

- Того ж дня ми звернулися до суду та отримали ухвалу на обшук помешкання 51-річної жительки Нараєва, яку рідні підозрювали в насильному утриманні їхнього сина, - розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Бережанського райвідділу внутрішніх справ Петро Процик. – Проте жодних ознак перебування чи утримування зниклого у господарстві односельчанки не було виявлено.

26 серпня близько 16 години до райвідділу телефоном надійшло повідомлення, що в селі Нараїв виявлено труп розшукуваного Різника Михайла. Чоловік покінчив життя самогубством через повішання.

- На даний час ми очікуємо висновків судово-медичної експертизи, - каже Петро Процик. – Попереднім оглядом тіла слідів насильницької смерті не виявлено.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Прокуратура Волині стала на ...

КОМЕНТАРІ