Тернопілля: голова обласної ради та делегація з Аджарії відвідали товариство «Бучачагрохлібпром»

Тернопілля: голова обласної ради та делегація з Аджарії відвідали товариство «Бучачагрохлібпром»

28.08.14 15:24 0 843
У рамках програми перебування на Тернопільщині офіційна делегація Верховної ради Автономної республіки «Аджарія (Грузія) ознайомилася із діяльність одного з найбільших сільськогосподарських підприємств не тільки області, а й України – товариством «Бучачагрохлібпром», яким керує Герой України Петро Гадз.

«Це багатопрофільне товариство. Тут займаються рослинництвом, тваринництвом, садівництвом, науково-дослідною роботою. Це товариство, яке працює і на економіку держави, і над створенням нових робочих місць, і є взірцем ефективного менеджменту з новими підходами до розвитку сільськогосподарських підприємств. Переконаний, що Вам буде цікаво ознайомитися з його діяльності для подальшої співпраці між Тернопільщиною та Аджарією», – зазначив, звертаючись до грузинських гостей голова обласної ради Василь Хомінець.

Петро Гадз показав гостям тваринницький та молочний комплекси, насіннєвий завод, ознайомив із селекційною роботою.

Особливе захоплення виклала у гостей робота підприємства у галузі садівництва. Гості об’їздили сади із різними сортами яблук, груш, оглянули поля із саджанцями.

Голова Автономної республіки Аджарія Автанділ Берідзе наголосив, що Аджарію особливо цікавить співпраця у сільському господарстві.. «Для нашого краю це є надзвичайно важливим предметом для двомовностей. Ми в захоплені від побаченого і переконані, що налагодимо тісні взаємовигідні відносини», – зазначив Аджарія Автанділ Берідзе. Грузинські гості подякували Василю Хомінцю та Петру Гадзу за можливість побачити сучасне європейське господарство.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Фінансова та ...
Наступна новина: В Луцьку депутати міської ...

КОМЕНТАРІ