На Хмельниччині Рятувальники Головного управління Деl

На Хмельниччині Рятувальники Головного управління Деl

30.08.14 13:35 0 670
Рятувальники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області продовжують надавати допомогу громадянам, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції та тимчасово окупованої території.

Так, 27 серпня за допомогою до Служби порятунку Хмельниччини звернулася 57-річна жінка, яка зі своєю невісткою та двома внуками приїхали з м. Іловайськ Донецької області. Співробітники ДСНС зустріли сім’ю на залізничному вокзалі та тимчасово розселили в центрі соціального обслуговування с. Михайлівка Ярмолинецького району.

Цього ж дня до Служби порятунку «101» за допомогою звернувся 50-річний чоловік, який приїхав разом з дружиною, сином, донькою та онукою з м. Сніжне Донецької області. Рятувальники Головного управління ДСНС у Хмельницькій області, за сприяння активістів релігійної общини, тимчасово розселили сім'ю у м. Дунаївці.

Вже о 17:30 до рятувальників звернувся 60-річний мешканець м. Луганськ, який власними силами приїхав в м. Хмельницький. Рятувальники зустріли чоловіка на залізничному вокзалі та тимчасово поселили його у м. Дунаївці.

Нагадуємо контакти регіонального штабу з надання допомоги в переміщенні з районів проведення АТО, поселенні та соціальному забезпеченню громадян:

«101» (цілодобово).

+38 (0382) 69-91-12; (цілодобово).

Також громадяни можуть телефонувати на Урядову «гарячу лінію» за телефоном:

0 800 507 309.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородець продавав на ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ