У полоні в терористів перебуває майже півтисячі військових

У полоні в терористів перебуває майже півтисячі військових

30.08.14 09:01 0 626
Майже півтисячі українських військових зараз перебувають у полоні терористів, їхня доля досі невідома. Родичі навіть не знають, чи живі хлопці, бо на зв’язок вони не виходять.

Про це йдеться у сюжеті журналіста програми новин «Огляд дня» (щобудня о 21:00 на телеканалі ZIK) Марти Шикули.

Для чого бойовики викрадають наших вояків, точно не відомо. Одна із версій – щоб вивідати потрібну інформацію. Та експерти кажуть, є й інші причини.

«Якщо ми вже говоримо про терористів, то у більшості випадків це відбувається не для того, щоб здобути якусь інформацію, як це є під час класичної війни, а просто, щоб прикритися нашими хлопцями від вогню українських військ», – вважає військовий експерт Володимир Гулима.

У Міністерстві оборони ж запевняють: роблять усе можливе, щоб визволити наших хлопців:

«Керівництво тих напрямків, в яких, власне, перебувають підрозділи, намагається не афішувати свою діяльність. Все робиться для того, щоб не було витоку інформації та ми досягли кінцевого результату – визволення полонених», – прокоментував керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.

Рідні бранців сподіваються, що вже незабаром побачать вояків удома живими і здоровими.

var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ми ...
Наступна новина: рятувальники допомагають ...

КОМЕНТАРІ