Людей просять не заважати працювати фахівцям на місці, яке, ймовірно, замінували

Людей просять не заважати працювати фахівцям на місці, яке, ймовірно, замінували

30.08.14 14:58 0 716
Людей, які знаходяться біля об’єкта, що, ймовірно, замінували, просять ставитись до таких повідомлень серйозно і не заважати працювати спеціалістам.

Про це 28 серпня, на прес-конференції повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький.

Він розповів, що у Львові останнім часом надходить дуже багато повідомлень про замінування. Цивільне населення, яке знаходиться у «замінованому» приміщенні, замість того, щоб покинути його намагається «розказувати вибухотехнікам, як розміновувати».

«Саме тому часто доводиться воювати з населенням, яке просто заважає працювати. Люди не думають, що замінування може бути справжнім. Тобто, почуття власної безпеки у населення, на жаль, абсолютно відсутнє», – підкреслив Віктор Іваніцький.

«Треба перестати думати, що це нас обійде. В Україні триває війна. Хибні замінування – це тренування. Я переконаний, що все це відслідковується і записується», – додав він.

«Люди повинні слухати поради керівників тих об’єктів, які отримали повідомлення про замінування. Тобто, отримали прохання покинути приміщення, то не потрібно доводити, якщо в кафе, що ви ще не доїли, якщо у супермаркеті, що ще не завершили закупи. Слід також наголосити, що не можна скупчуватись перед дверима, а потрібно розійтися на безпечну відстань, щоб могла маневрувати спецтехніка», – підкреслив начальник прес-центру ГУ ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев.

Віктор Іваніцький розповів, що виїзд на місце можливого замінування дуже витратний і для міліції, і для рятувальників, і медиків, і СБУ, і комунальних служб і попросив псевдомвінерів «не бавитися». var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові колеги та рідні ...
Наступна новина: Тернопілля: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ