Американські спецслужби створили власний «секретний Google»

Американські спецслужби створили власний «секретний Google»

30.08.14 08:11 0 651
Агентство національної безпеки США розробило власний розвідувач ICREACH у стилі Google.

Про це пише The Intercept з посиланням на нові документи Едварда Сноудена.

ICREACH дозволяє шукати дані про 850 млрд записів, що стосуються телефонних дзвінків, електронних листів, інтернет-чатів і місцезнаходження стільникових телефонів, йдеться у статті.

Доступ до ICREACH мають, зокрема, ЦРУ та ФБР, зазначає видання і додає, що пошукова система може обробляти від 2 до 5 млрд нових записів щодня.

Прес-секретар директора управління національної розвідки США відмовився надати інформацію про масштаби ICREACH, але наголосив, що обмін інформацією став ключовим фактором для розвідки після терактів 11 вересня 2001 року.

var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Україна, за яку бореться ...

КОМЕНТАРІ