Apple випустить найбільший iPad на початку 2015 року

Apple випустить найбільший iPad на початку 2015 року

30.08.14 09:52 0 655
Постачальники Apple на прохання компанії готуються до виробництва найбільшого планшета iPad у її лінійці з діагоналлю екрана 12,9 дюйма, що має стартувати у першому кварталі наступного року.

Про це повідомляє агентство Bloomberg.

Зараз компанія пропонує планшетні комп’ютери з діагоналлю двох розмірів – 9,7 дюйма і 7,9 дюйма.

За даними джерел, Apple обговорює випуск планшета-гіганта з постачальниками уже не менше року. Прес-служба компанії відмовилася коментувати ці повідомлення.

Продажі iPad, що є для Apple другим джерелом доходу після iPhone, скорочуються два квартали поспіль через відсутність нових моделей і зростання популярності смартфонів з дуже великими екранами.

Постачальники Apple уже працюють над оновленими версіями iPad та iPad mini, які можуть вийти на ринок цього року, до початку ключового для компанії передріздвяного сезону продажів.

Крім того, Apple нарощує розміри екрану iPhone. Передбачається, що збільшена версія культового смартфону буде представлена 9 вересня. За даними Bloomberg, масове виробництво цих пристроїв ведеться з липня.

var __nc_widgets = __nc_widgets || []; var __nc_j = __nc_j || null; __nc_widgets.push(['7DEF-84AE-EDF6-50C8-1XHvdy', 'zik.ua', 'recommendation', 1, 1, 0, 'ua']); (function() { var __nc = document.createElement('script'); __nc.type = 'text/javascript'; __nc.async = true; __nc.id = 'Nextclick_Manager'; __nc.src = 'http://nextclick.com.ua/widget/widget.recommendation.1.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(__nc, s); })();

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Тернополяни помолилися за ...

КОМЕНТАРІ