На Хмельниччині колектив навчального закладу подарував правоохоронцям бронежилети

На Хмельниччині колектив навчального закладу подарував правоохоронцям бронежилети

30.08.14 10:47 0 658
Участь в антитерористичній операції пліч-о-пліч з військовими беруть і правоохоронці з усіх міст та областей України. Не є винятком і туристичний центр Хмельниччини — м. Кам‘янець-Подільський. Четверо кам’янчан — два працівники ДАІ та два оперативники міського відділу міліції — ще на початку серпня вирушили нести службу на сході країни. З дня на день ще восьмеро міліціонерів поїдуть підтримувати правопорядок у зоні проведення АТО.

Мешканці Кам‘янця-Подільського неабияк допомагають хлопцям, що воюють за єдину Україну, як морально, так і матеріально: продуктами харчування, медикаментами, засобами гігієни, одягом та найнеобхіднішими засобами захисту.

в Кам‘янець-Подільському міському відділі міліції керівництво Коледжу харчової промисловості та представники координаційного центру «Допомога кам’янчанам — учасникам АТО» передали чотири бронежилети правоохоронцям, які вирушають виконувати свій службовий обов’язок у зоні АТО. Гроші для купівлі вкрай потрібного засобу захисту збирали усім дружнім колективом навчального закладу, а пошуком, закупівлею та доставкою займались волонтери координаційного центру.

Т.в.о. начальника міліції міста Віталій Козярук подякував громаді за підтримку та запевнив присутніх, що правоохоронці гідно нестимуть службу на cході та зроблять все для того, щоб кожен українець відчував себе у безпеці, а відгуки війни не долинули до найвідомішого міста на Поділлі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ