На Хмельниччині очікувана школа

На Хмельниччині очікувана школа

30.08.14 13:56 0 662
На постійному контролі обласної влади перебуває закінчення будівництва Скаржинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, що знаходиться в Ярмолинецькому районі.

28 серпня заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Леся Стебло, разом із відповідними службами, здійснила обстеження проведених робіт у Скаржинецькій ЗОШ І-ІІІ ст. Комісія перевірила якість та дотримання строків їх виконання.

Напередодні Леся Василівна провела нараду із замовником та виконавцем робіт. У нараді взяли участь працівники обласних структур ДСНС, санепідемстанції, управління фінансів, казначейства, представники Ярмолинецької райдержадміністрації, територіальної громади села.

За результатами зустрічі вирішено здійснити почергове прийняття в експлуатацію об’єкта будівництва. Задля цього визначили об’єм робіт, який буде виконаний підрядником у першу чергу. Поетапне введення в експлуатацію частин будівлі дасть змогу розпочати навчальний процес, створити для учнів комфортні умови навчання та відкрити нові групи в ДНЗ «Ромашка».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина має ...
Наступна новина: У Чернігові створено 8 ...

КОМЕНТАРІ