На Хмельниччині відбулась оперативно-службова нарада щодо підготовки особового складу підрозділів ДСНС до виконання завдань за призначенням

На Хмельниччині відбулась оперативно-службова нарада щодо підготовки особового складу підрозділів ДСНС до виконання завдань за призначенням

30.08.14 16:00 0 716
29 серпня у гарнізонному клубі Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області відбулась оперативно-службова нарада щодо організації професійної підготовки у новому навчальному році.

Розпочався захід хвилиною мовчання в пам’ять загиблих під час проведення антитерористичної операції на Сході України.

На оперативно-службовій нараді під головуванням начальника Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Бориса Болібруха були розглянуті питання щодо готовності підпорядкованих підрозділів до початку нового навчального року та інші проблемні питання щодо діяльності Головного управління та районних підрозділів.

У заході взяло участь керівництво Головного управління, районних секторів, пожежно-рятувальних частин та постів ГУ ДСНС області.

Одним з пріоритетних на сьогоднішній день було розглянуто питання організації роботи щодо розміщення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції та питання щодо готовності об’єктів області до проведення позачергових виборів народних депутатів до Верховної Ради України.

Також, були обговорені проблемні питання щодо готовності об’єктів життєзабезпечення та будівель підрозділів ДСНС області до осінньо-зимового періоду 2014-2015 років та забезпеченості рятувальників області форменим та захисним одягом.

З присутніми керівниками районних підрозділів були проведені класно-групові заняття, на яких присутнім доведені вимоги нових нормативних документів, наголошено на дотриманні особовим складом підрозділів вимог безпеки охорони праці. Учасники занять ознайомилися з проблемними питаннями щодо протипожежного водопостачання, що знаходиться на балансі підрозділів.

Керівництво Головного управляння наголосило присутнім на необхідності вирішення всіх проблемних питань для ефективного функціонування та виконання завдань за призначенням пожежно-рятувальних підрозділів області.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Працівникам ДАІ Волині, які ...

КОМЕНТАРІ