На Хмельниччині під час ДТП 1 людина загинула 2 постраждали

На Хмельниччині під час ДТП 1 людина загинула 2 постраждали

30.08.14 14:36 0 693
29 серпня о 6:45 на пункт зв’язку 22-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Ярмолинці надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Житомир – Чернівці між селами Скаржинці та Антонівці Ярмолинецького району сталася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися два вантажних автомобілі «Mercedes». Водій однієї з вантажівок під час руху виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з іншою вантажівкою, що рухалась у зустрічному напрямку. 46-річний водій, який допустив зіткнення загинув на місці пригоди.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Ярмолинецього району. За допомогою аварійно-рятувального обладнання вони деблокували затиснутого металевими конструкціями транспортного засобу 31-річного водія однієї із вантажівок та передали його лікарям швидкої допомоги. На момент дорожньо-транспортної пригоди поряд з потерпілим в вантажівці перебувала його 28-річна дружина та 10-річна донька.

Постраждалий водій отримав полі травми, а його дружина забій м’яких тканей голови. Чоловіка та жінку було госпіталізовано до Хмельницької обласної лікарні.

Безпосередньо на місці дорожньо-транспортної пригоди організовано роботу штатного психолога Головного управління ДСНС області, яким було надано психологічну допомогу родичам загиблого щодо зняття шокового стану та запобігання подальшого стресу.

Також, рятувальники ДСНС звільнили проїжджу частину від понівеченої вантажівки та за допомогою аварійно-рятувального інструменту вивільнили затиснуте металевими елементами тіло загиблого водія. З метою запобігання загоряння залишків паливно-мастильних матеріалів здійснено їх змивання з проїжджої частини.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькі області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові постраждала ...
Наступна новина: У Чернігівському госпіталі ...

КОМЕНТАРІ