На Хмельниччині в Кам'янці-Подільському слідчо-оперативна група за годину затримала грабіжників

На Хмельниччині в Кам'янці-Подільському слідчо-оперативна група за годину затримала грабіжників

30.08.14 12:33 0 651
До Кам‘янець-Подільського міського відділу міліції посеред ночі зателефонував студент будівельного коледжу та повідомив, що його побили та пограбували неподалік нічного розважального закладу.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. З’ясувалось, що потерпілий 19-річний кам’янчанин відпочивав в кафе. Під час розпиття міцних напоїв він мав необачність продемонструвати чималу суму грошей оточуючим, коли розраховувався, та ще й вступив в словесну перепалку з двома відвідувачами закладу. Ображені хлопці дочекались, поки юнак вийде із закладу, прослідкували за ним, а в безлюдному місці — напали. Добряче побивши свою жертву, молодики відібрали 800 гривень, мобільний телефон та документи. Побитий юнак дошкутильгав до найближчої заправки, попросив у водія мобільний та викликав правоохоронців.

— Вже за годину оперуповноважений карного розшуку Вадим Кузема, дільничний інспектор Дмитро Софіянчук та слідча Олена Катеринюк встановили особи зловмисників та затримали їх, — розповів т.в.о. начальника міського відділу міліції Віталій Козярук. — Двоє 19-річних товаришів з Чемеровеччини безтурботно пропивали награбовані гроші в тому ж розважальному закладі. Прийшовши до тями після похмілля, юнаки вибачились за вчинене, однак відповідальність за грабіж ніхто не відміняв. Наразі відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 статті 186 Кримінального кодексу України — грабіж. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До міліції на гостини - у ...
Наступна новина: У Києві отримали паспорти ...

КОМЕНТАРІ