На Хмельниччині пильний кам'янчанин самотужки зупинив велосипедного крадія

На Хмельниччині пильний кам'янчанин самотужки зупинив велосипедного крадія

30.08.14 14:26 0 672
Пізнього вечора до Кам‘янець-Подільського міського відділу міліції зателефонував 30-річний місцевий мешканець і повідомив, що він затримав злодія. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала кримінальне правопорушення.

З’ясувалось, що того вечора в будинок по вулиці Космонавтів завітав 28-річний місцевий житель з іншого мікрорайону міста. Чоловік заздалегідь мав намір поживитися тим, що «погано лежить». На одному з поверхів йому пощастило знайти велосипед іноземного виробництва. Зловмисника не зупинив навіть пристрій для захисту, який він зняв буквально за хвилину за допомогою плоскогубців. Оскільки ліфта в п’ятиповерхівці не було, тож здобуте злодієві довелось тягти сходами, що створило зайвий шум. Саме ці підозрілі звуки і почув мешканець будинку та звернув на них увагу. Тож вже на наступному сходинковому майданчику на крадія чекав пильний кам‘янчанин, який перед тим завбачливо викликав працівників міліції і вирішив затримати зловмисника до їх приїзду.

— Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України із застосуванням ч. 2 ст. 15 (замах на вчинення крадіжки), оскільки злочинець в повній мірі не довів свій злочинний намір до кінця. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські або виправні роботи до двох років або позбавлення волі до трьох років, — зазначив в.о. начальника Кам‘янець-Подільського МВ Віталій Козярук.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Яремчанська міськрада: ...
Наступна новина: У Тернополі відкрили ...

КОМЕНТАРІ