Буковинець "поставив на лічильник" неповнолітнього

Буковинець "поставив на лічильник" неповнолітнього

30.08.14 13:35 0 690
До Сторожинецького райвідділу звернулася 41-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що у її 16-річного сина вимагають гроші.

Як з’ясувалося, декілька тижнів тому хлопець прогулювався поблизу річки Серет. І вирішив розважити себе киданнями камінців у воду. В той час неподалік декілька осіб ловили рибу. Бризки води потрапили на них. Розлючені рибалки пригрозили хлопцю і останній втік. Проте недалеко. Дорогою його перестрів молодик та сказав, що той мусить поплатитися за свій вчинок. Хлопчина злякався, тож агресивний співрозмовник поставив йому умову: щодня він мусить платити по 70 гривень.

Переляканий юнак пішов додому. Звісно, таких грошей у нього не було і де їх взяти, й гадки не мав. Тож через декілька днів його знову очікувала зустріч із вимагальником. Останній декілька разів вдарив бідолашного хлопця і сказав, що якщо той не принесе грошей, то його «зариють у підвалі». Після цієї розмови неповнолітній понурився ще більше і таку зміну у поведінці дитини помітила мати. Після декількох хвилин випитувань, хлопчик все ж розказав, що з ним трапилося. І, не зволікаючи, жінка звернулася до правоохоронців за допомогою.

Вимагальника ми оперативно знайшли та викрили «на гарячому», якраз під час передачі грошей, - розповідає начальник Сторожинецького райвідділу Геннадій Федорюк. Відомо, що йому 18 років. Раніше вже був судимий за нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень. Перебував на обліку кримінальної міліції у справах дітей. Батьків не має, у Сторожинецькому районі живе із опікуном.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородець продавав на ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ