Небайдужі чернівчани допомогли міліції викрити злодія

Небайдужі чернівчани допомогли міліції викрити злодія

30.08.14 09:29 0 795
Двоє пенсіонерів опівдні вирішили випити чаю та поговорити про життя. Раптом один зі співбесідників помітив невідому особу, котра тягнула за собою якийсь клунок. Підозрілий чоловік прослідував до одного із будинків. Пенсіонери почуяли неладне та прослідували за зловмисником.

Коли вони зайшли на подвір’я сусіда, то побачили, як із дверей виходить той самий невідомий із телевізором на плечах. Одразу ж стало зрозуміло, що це за чоловік і нащо він навідався у цей будинок. Пенсіонери схопили зловмисника та одразу ж викликали міліціонерів.

Оперативно на місце події прибули працівники Шевченківського райвідділу УМВС, яким небайдужі громадяни і передали затриманого ними чоловіка. Правоохоронці встановили, що зловмиснику – 39 років. Він раніше вже був неодноразово судимий і лише нещодавно повернувся із місць позбавлення волі. Але позбуватися старих звичок не збирався.

Наразі встановлено причетність зловмисника до п’яти крадіжок, чотири з яких – з будинків, а одна – із автомобіля на загальну суму майже 36 тисяч гривень. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального Процесуального кодексу України та поміщений в ізолятор тимчасового тримання при УМВС. І за даними фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками правопорушень, передбачених ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Міліціонери перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших крадіжок на території міста. Слідство триває.

Це дуже гарний приклад співпраці міліції та громадськості, - зазначив начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко. Щиро дякую за допомогу цим небайдужим чернівчанам. Ваш вчинок ще раз доводить правильність вислову, що «в єдності – наша сила».

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ