У Луцьку стратувала акція «Скоро до школи»

У Луцьку стратувала акція «Скоро до школи»

30.08.14 14:17 0 645
Напередодні нового навчального року Луцька міська рада вже четверитий рік поспіль організовує благодійну акцію «Скоро до школи». Загалом нею буде охоплено 332 дитини. Вчора отримали шкільне приладдя та продуктові набори 50 сімей переселенців та біженців з АР Крим, Луганської та Донецької областей.

ж міський голова Микола Романюк та генеральний директор АТ «СКФ Україна» Володимир Цибульський вручили 132 дітям шкільного віку, батьки яких перебувають або загинули у зоні АТО, шкільне приладдя: ранці, зошити, папки, ручки, олівці, пенали та інші необхідні для навчання речі. Усе це було придбано за кошти АТ «СКФ Україна». Впродовж тижня 20 дітей, які найбільше потребували допомоги, забезпечено шкільними формами.

Також шкільне приладдя та портфелі подарували 61 дитині з особливими потребами, які перебувають під опікою Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді. Шкільне приладдя було придбане за кошти АТ «СКФ Україна» та міської ради, а портфелі для першокласників купили за сприяння Благодійного фонду «Дитяча місія. Україна».

Микола Романюк привітав дітей з початком навчального року, що буде особливо пам’ятним для першокласників. Побажав школярикам та їхнім батькам, бабусям і дідусям міцного здоров’я, миру, першокласникам більше «сонечок», менше «хмаринок», а старшокласникам - вчитися на 11 і 12.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ